Laserski tretmani

LASER

 1. Laserska epilacija (SHR): Ovaj postupak koristi tehnologiju trajnog uklanjanja dlačica s brzim i izvrsnim rezultatima. Njegova prednost je brža repetitivna moć, što smanjuje vrijeme tretiranja i zagrijava dermis kako bi oštetio dlačne folikule.

 2. Lasersko uklanjanje crvenila i kapilara: Ovaj postupak se koristi za smanjenje vidljivosti vaskularnih lezija na koži, uključujući crvenilo, kapilare, rozaceu i teleangiektaziju. Laseri emitiraju svjetlo koje se apsorbira u krvnim žilama i pretvara se u toplinu, zatvarajući oštećene krvne žile.

 3. Lasersko fotopomlađivanje: Ovaj tretman koristi lasersku tehnologiju za smanjenje učinaka starenja i oštećenja od sunca na koži lica i vrata. Poboljšava ten kože, smanjuje crvenilo, poboljšava teksturu kože i učvršćuje ju.

 4. Hiperpigmentacija: Postoje različite vrste hiperpigmentacije, uključujući pjege, melasmu i post-inflamatornu hiperpigmentaciju. Laserski tretmani mogu se koristiti za smanjenje vidljivosti ovih pigmentacija i obnavljanje zdrave boje kože.

 5. Lasersko uklanjanje tetovaže: Laserski tretmani uklanjaju tetovaže bez ostavljanja ožiljaka. Laser emitira svjetlo koje topi pigment u tetovaži, a potrebno je nekoliko tretmana za potpuno uklanjanje tetovaže.

 6. Uklanjanje permanentnog make-upa i microbladinga: Laserski tretmani se koriste za uklanjanje trajnog make-upa i microbladinga. Potrebno je više tretmana kako bi se postigao željeni rezultat.

 7. Lasersko uklanjanje gljivica na noktima: Laser se koristi za liječenje gljivičnih infekcija na noktima. Povišena temperatura na noktu uzrokuje uništavanje gljivica.

 8. Uklanjanje keratoza: Laserski tretmani se koriste za uklanjanje keratoza, promjena na koži koje se često javljaju s godinama i izlaganjem suncu.

 9. Izbjeljivanje intimnih regija: Tretman se koristi za izbjeljivanje područja poput stidnih usana, prepona i anusa. Pomaže u poboljšanju izgleda osjetljive kože na intimnim mjestima.

 10. Hollywood Karbon Peel: Ovaj postupak pomaže pomladiti izgled starije i oštećene kože. Pomaže u ravnoteži tena, smanjenju pigmentacije, bora i ožiljaka.

 11. Lasersko uklanjanje bora: Laseri se koriste za tretiranje različitih tipova bora na licu. Broj tretmana ovisi o tipu i dubini bora.

Svaki tretman ima svoje prednosti i svrhu, a izbor ovisi o individualnim potrebama i željama pacijenata. Važno je konzultirati se sa stručnjakom za estetsku medicinu prije odluke o tretmanu kako bi se osigurali najbolji rezultati i sigurnost.