Tretmani mršavljenja

ULTRAZVUČNA KAVITACIA

Kavitacija je tretman ciljanog razbijanja masnog tkiva. Tehnološki napredak omogućio je korištenje ultrazvuka za lokalizirano uklanjanje masnog tkiva metodom ultrazvučne kavitacije. Ultrazvučni valovi specifičnih frekvencija i amplituda omogućuju različit pristup pojedinim područjima tijela.

Područja s intenzivnijim nakupljanjem masnog tkiva tretiraju se valovima veće frekvencije, dok dijelovi tijela s manje masnog tkiva zahtijevaju manju frekvenciju kako bi se zaštitio mišić i mišićna ovojnica.

Kavitacija je jedini nekirurški i neinvazivan postupak koji ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim dijelovima tijela. Ova metoda koristi specifično djelovanje ultrazvuka i valove određene frekvencije koji omogućuju da ultrazvuk djeluje isključivo do određene dubine na kojoj ne dolazi do mišića, čime se onemogućuje uništavanje mišića.

Energija ultrazvuka djeluje isključivo na masne stanice: membrane masnih stanica se otvaraju te se masnoća izlijeva u međustanične prostore, a zatim se, posredstvom enzima lipaze, ta masnoća koristi za rad bazalnog metabolizma. Energija ultrazvučnog vala tijekom tretmana koncentrira se na točno određenu dubinu u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica, pri čemu površina kože, mišići, živci i tetive ostaju netaknuti.

Nakon pucanja membrana masnih stanica, masnoća u obliku triglicerida odlazi u međustanični prostor, gdje se pomoću enzimatske aktivnosti lipaze dijeli na glicerol i više masne kiseline. Glicerol odlazi u krv, a više masne kiseline u jetru, gdje se razgrađuju, baš kao i masnoća koju unosimo hranom. Tretmane kavitacije potrebno je provoditi jednom u sedam do deset dana. Broj tretmana je individualan te se određuje nakon provedene konzultacije, a učinci su brzo vidljivi.

LIPO LASER

Lipo laser je uređaj koji emitira nisku razinu hladne laserske energije, koja stvara kemijski signal u masnim stanicama, razgrađujući pohranjene trigliceride na slobodne masne kiseline, glicerol i molekule vode. Taj proces odgovara prirodnom procesu koji tijelo pokreće kad god treba iskoristiti svoju pohranjenu rezervu energije. Te se slobodne masne kiseline zatim limfnim sustavom prenose po tijelu, kako bi tijelo opskrbile energijom, opet baš kao kako tijelo reagira u vrijeme kalorijske oskudice. Odnosno troši zalihe masnoće.

Lipo laser je odličan tretman za sve koji žele izgubiti centimetre i oblikovati svoje tijelo. Tretman je bezbolan i siguran, ne zahtijeva oporavak i ne izaziva nikakvo crvenilo. Tretman traje 30 minuta.

Lipo laser je inovacija u laserskoj tehnologiji koju još nazivaju ‘liposukcijom’ bez kirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo. Naš diodni laser najnovije generacije ima 14 dioda koje se postavljaju na ciljana područja tretiranja, a samim laserom prodire se do 9 mm potkožno, te se zatim direktno razbijaju masne stanice i ubrzava metabolizam. Masti razbijene laserom tijelo prirodno izlučuje kroz probavni sustav ili putem limfe.

Radi se o neinvazivnom laseru niske frekvencije, takozvanom hladnom laseru, koji ne proizvodi toplinu na tkivu pa se zato može primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja.

NAŠA PREPORUKA: 8 – 10 tretmana, svaki tretman traje 30 minuta, a izvodi se 2-3 puta tjedno.

Lipo laser koristi hladne laserske zrake za redukciju masnih naslaga na svim dijelovima tijela bez estetske kirurgije i oporavka. Laserske zrake stimuliraju masno i potkožno tkivo, kolagen i elastin te dolazi do gubitka u obujmu. Istovremeno dolazi do zatezanja kože tretiranog područja. Glavna značajka nisko energetskog lasera je bio stimulacija stanica koja omogućava dodatnu mikrocirkulaciju na tretiranom području. Također, regulira funkciju stanica i izmjene staničnih tekućina te djeluje i na imunitet.

Ipak, glavna mu je funkcija redukcija masnog tkiva kod kojeg razbija membrane masnih stanica te masnoća izlazi u međustaničnu tekućinu gdje se uz pomoć enzima s limfom prenosi do bubrega odakle se izlučuje kroz mokraću ili znoj. To je potpuno neinvazivni tretman, ugodan i zadnja riječ tehnike kada govorimo o istraživanju i razvoju novih tretmana u sektoru mršavljenja.

KRIOLIPOLIZA /COOLSCULPTING

CoolSculpting ili Kriolipoliza je neinvazivni tretman kojim se postiže redukcija masnog tkiva čiji je rezultat usporediv sa liposukcijom. Kriolipoliza je neinvazivni tretman kojim se postiže redukcija masnog tkiva na tretiranom području zamrzavanjem masnih stanica i njihovim izlučivanjem tijekom perioda od 8 tjedana nakon tretmana, a rezultat je najbolje vidljiv 2-6 mjeseci nakon tretmana. Kriopoliza je vodeći tretman u svijetu za neinvazivnu redukciju masnog tkiva koji jedinstvenom tehnologijom zamrzava i eliminira masne stanice.

Što je CoolSculpting ili kriolipoliza? CoolSculpting, poznat još i kao kriolipoliza, zamrzavanje sala ili zaleđivanje sala jest inovativna metoda uklanjanja masnoća na ciljanim dijelovima tijela. Osmišljena je kao nekirurška alternativa liposukciji, a cilj joj je eliminirati tvrdokorne masne naslage koje se drugim metodama, vježbom ili dijetom ne mogu ukloniti. CoolSculpting metodom masne naslage se doslovno zamrzavaju, a potom se kroz jedan do tri mjeseca eliminiraju putem prirodnih procesa u tijelu. Metoda je učinkovita jer masne stanice u tijelu nisu otporne na hladnoću te pod utjecajem niskih temperatura odumiru. Zamrzavanje sala na stomaku jedna je od najčešćih primjena kriolipolize, no tretman se koristi i na drugim dijelovima tijela, uključujući trbuh, bedra, bokove, stražnjicu, leđa, koljena, nadlakticu te područje ispod brade (podbradak).

Prednosti CoolSculpting/Kriolipolize:

 • 40% smanjenje masnih stanica nakon samo jednog tretmana
 • Neinvazivno uklanjanje tvrdokornih lokaliziranih masnih naslaga
 • Učinkovita zamjena za bolne i invazivne postupke poput liposukcije
 • Za trajan i vidljiv rezultat dovoljno je od 1 do maksimalno 4 tretmana svakog područja
 • Zahvat ne zahtijeva tjelovježbu niti restriktivne dijete

ICE SCULPTING je najnoviji hit u modeliranju i oblikovanju tijela, smrzavanju masnih stanica i eliminaciji celulita – kriolipoliza na potpuno prirodan način. Tretman se izvodi s metalnim elementima, dok se glina nanosi u smrznutom stanju na tijelo, te time na potpuno prirodan način pokreće termogenezu. Glina se stoljećima koristi za ljepotu i osvježenje lica i tijela s bogatom formulacijom gline koja ima niz prednosti, uključujući:

 • Smrzava mast i smanjuje celulit
 • Potiče mršavljenje
 • Energizira tijelo i ubrzava metabolizam
 • Detoksicira i tonificira tijelo
 • Pruža lagani prirodni piling kože
 • Dubinski hrani, obnavlja i pročišćava kožu
 • Poboljšava izgled strija

Ova metoda omogućuje postizanje željenih rezultata na potpuno prirodan način.

ZERONA

Zerona je prvi neinvazivni laser za preoblikovanje tijela. Ovaj postupak učinkovito uklanja masno tkivo i celulit bez potrebe za kirurškim zahvatima.

Ključne značajke Zerona tretmana uključuju:

 • Učinkovitost: Mnoge kliničke studije potvrdile su uspješnost Zerona lasera u preoblikovanju tijela.

 • FDA Odobren: Zerona je jedini medicinski certificiran uređaj za oblikovanje tijela odobren od strane Američke uprave za hranu i lijekove (FDA).

 • Bezbolno smanjenje obujma: Zerona tretman bezbolno smanjuje obujam tijela i uklanja masnoće bez potrebe za operacijom.

Tretman Zerona Master Slima obuhvaća sljedeće koristi:

 • Razgradnja masnoća: Tretman cilja masno tkivo na područjima kao što su trbuh, bedra, bokovi, noge, ruke, stražnjica, leđa i druga područja gdje se nalazi masno tkivo ili celulit.

 • Reduciranje celulita: Zerona tretman također pomaže u smanjenju celulita.

 • Poboljšanje metabolizma: Stimulacijom lasera, Zerona pomaže u ubrzanju metabolizma.

 • Obnova kolagena: Ovaj tretman može pridonijeti obnovi kolagena, što poboljšava čvrstoću i elastičnost kože.

 • Terapeutski učinak: Zerona tretman može također ublažiti bolove.

Zerona koristi hladni laser, koji foto-stimulira masne stanice bez dodirivanja tijela, potičući njihov sadržaj da napusti tijelo prema limfnom sustavu i mokraćnom sustavu.

Preporučuje se kombiniranje tretmana Zerona lasera s limfnom drenažom kako bi se što brže očistilo tijelo. Za postizanje optimalnih rezultata, tretman se obično preporučuje provesti 6 puta tijekom 2 tjedna. Gubitak obujma može biti i do 10 cm, a najbolji učinak Zerona tretmana obično je vidljiv na područjima trbuha, bedara i bokova.

Ova metoda nudi alternativu kirurškim zahvatima i može biti privlačna za osobe koje žele postići oblikovanje tijela bez invazivnih mjera. Preporučuje se konzultirati se s licenciranim stručnjacima koji pružaju ovaj tretman kako bi se dobili točni savjeti o tretmanima i očekivanim rezultatima.

MADEROTERAPIJA

Maderoterapija potiče cirkulaciju, uklanja celulit i oblikuje tijelo, ali važno je kako se izvodi! Izvodi se u svrhu poticanja cirkulacije, uklanjanja celulita, oblikovanja tijela i opuštanja mišića. Potrebno je otprilike 10 – 12 tretmana prije nego se uoče rezultati maderoterapije.

Maderoterapija se najčešće izvodi na trbuhu, nogama, stražnjici i rukama. Prednost je i mogućnost tretiranja tijela poput leđa, trbuha, unutarnje strane bedara ili jahaćih hlača. Uz pomoć vakuuma u čašici se stvara nizak tlak koji usisavanjem podiže kožu i rasteže tkivo te oslobađa masnoće iz stanica.

Osim što djeluje kao izuzetno učinkoviti tretman za mršavljenje, poboljšava i mikrocirkulaciju, detoksikaciju tijela i povećava dotok kisika i hranjivih tvari u tijelo.

VACUSLIM

Vacuslim 48 je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i uklanjanje celulita. Proces oblikovanja tijela je izrazito pospješen, a koži poput narančine kore možete reći zbogom.

Za tretman s Vacuslim 48 trebate malo vremena, a rezultati su fantastični. Vacuslim 48 je najnoviji tretman na tržištu čiji rezultati ruše sve tabue o brzom mršavljenju. Inovativni program Vacuslim 48 je ključ za uspješno mršavljenje, oblikovanje tijela, učvršćivanje kože i odstranjivanje celulita.

Osigurava klijentu rezultate odmah nakon prvog tretmana, što dokazujemo mjerenjem i vaganjem nakon svakog tretmana.

Zašto djeluje? Kombinacija preparata sa aktivnim sastojcima i Vacuslim vakuumska vreća omogućuju KARBOKSI EFEKT (povećan pritok kisika u stanice i pojačavanje cirkulacije) što stvara dublji i brži prodor aktivnih supstanci, te razgradnju masnoće i odvodnju limfe.

Vacuslim 48 je originalna metoda za razbijanje masnih naslaga celulita sa produženim djelovanjem. Ovaj anticelulit tretman dovodi i do preoblikovanja tijela. To nastaje zbog uklanjanja masnih naslaga celulita, detoksikacije organizma i zatezanja kože.

PREDNOSTI VACUSLIM 48 TRETMANA:

 • Rezultat vidljiv nakon PRVOG tretmana
 • Gubitak od 8 do 19 cm nakon prvog tretmana
 • Ubrzano sagorijevanje masnih naslaga celulita
 • Dugoročna prevencija ponovnog pojavljivanja celulita
 • Vidljivo smanjenje celulita
 • Stimulacija limfnog sistema i eliminacija viška vode i toksina
 • Poboljšanje tonusa kože (zatezanje i učvršćivanje)
 • Produženi tretman do 48 sati
 • Vakum efekat – omogućava dublje ubacivanje aktivnih sastojaka
 • Nema iritacije kože (nova termolat tehnologija)