Tretmani lica

ULTRAZVUČNA ŠPATULICA /DUBINSKO ČIŠČENJE LICA

Ovaj tretman čišćenja lica koristi ultrazvučnu tehnologiju za uklanjanje istrošenih stanica, viška masnoće, mitisera, bubuljica, akni i drugih nepravilnosti s kože. Također poboljšava tonus i hidrataciju kože, uklanja mrlje, proširene pore i ujednačava ten. Tretman je siguran, bezbolan i ne ostavlja vidljive tragove.

TRETMAN PROTIV PODOČNJAKA S TOPLO-HLADNIM „ČEKIĆEM

Ovaj tretman ubrzava metabolizam kože i poboljšava opskrbu stanica kisikom korištenjem toplo-hladnog čekića. Toplina poboljšava cirkulaciju krvi, dok hladna strana čekića smanjuje oticanje i osjetljivost. Također se može koristiti za tretmane bora.

MEZOTERAPIJA

Mezoterapija je tretman koji se primjenjuje za regeneraciju kože. Ovisno o stanju kože, koristi se različite vrste mezoterapije, uključujući injekcijsku mezoterapiju. Aktivne supstance, poput vitamina, aminokiselina i enzima, ubrizgavaju se u kožu kako bi stimulirale proizvodnju kolagena, poboljšale tonus i hidrataciju te potaknule rast novih stanica.

MIKRODERMOABRAZIJA

Ova metoda koristi fine abrazivne vrhove, dijamantne čestice i vakuum tehnologiju za uklanjanje odumrlih stanica kože. Rezultat je obnavljanje kože, poticanje proizvodnje kolagena i poboljšanje teksture kože. Tretman je učinkovit kod problema s aknama, ožiljcima, borama, hiperpigmentacijama i keratozama.

ULTRAZVUK LICA

Ovaj tretman koristi ultrazvuk za dublje prodiranje aktivnih preparata u kožu. Vibracije i toplina ultrazvuka potiču otvaranje stanica i bolju apsorpciju aktivnih sastojaka. Također potiče obnavljanje stanica, poboljšava cirkulaciju krvi i metabolizam kože. Tretman može pomoći kod smanjenja vrećica ispod očiju, tamnih krugova i drugih problema.