Tretmani oblikovanja

LIMFNA DRENAŽA / PRESOTERAPIJA

LIMFNA DRENAŽA nogu jedan je od najizvođenijih zahvata limfne drenaže. Kako noge nose cijelu našu težinu i često su predmet raznih ozljeda, vrlo često se javljaju indikacije za limfnu drenažu nogu.

Indikacije za limfnu drenažu nogu uključuju:

 • Limfedem
 • Otečenost
 • Teške i umorne noge
 • Trnci i grčevi u nogama
 • Izražene vene i kapilare
 • Iščašenje i uganuće zglobova
 • Istegnuće mišića ili zgoba
 • Nakon i prije kirurškog zahvata na nogama
 • Slaba cirkulacija

Trajanje limfne drenaže nogu:

Noge se obično tretiraju oko 30 minuta, ali u slučaju većih problema, limfna drenaža nogu se može produljiti na puni sat. Ipak, kod većine će biti dovoljno 30 minuta 2-3 puta tjedno za optimalni rezultat. Treba napomenuti da se kod nekih stanja limfna drenaža nogu treba izvoditi svakodnevno kako bi se postigao željeni rezultat.

Otečene noge uzrokovane nakupljanjem tekućine u tkivu nogu poznate su i kao periferni edem. Nekoliko sustava u tijelu pomaže u održavanju odgovarajuće ravnoteže tekućine, uključujući krvožilni sustav, limfni sustav i bubrege. Problem u bilo kojem od ovih sustava može doprinijeti nakupljanju tekućine.

TESLA

Elektromagnetični mišićni trener visokog intenziteta je medicinska tehnologija koja se koristi u estetskoj medicini. Koristi fokusirano elektromagnetno polje sa sigurnim nivoom intenziteta. Elektromagnetno polje prolazi neinvazivno kroz tijelo i djeluje u interakciji s motornim neuronima koji potom pokreću supramaksimalne kontrakcije mišića. To je neinvazivna medicinska tehnologija koja se koristi za jačanje i preslagivanje mišića interakcijom magnetskog polja sa tkivom pacijenta.

Kako uređaj funkcionira? Supramaksimalnim kontrakcijama, mišićno je tkivo prisiljeno prilagoditi se takvim ekstremnim uvjetima i reagira dubokim preuređivanjem svoje unutarnje strukture i stvaranjem novih proteinskih niti i mišićnih vlakana. Povećana mišićna gustoća i volumen dovode do bolje definicije i tonusa mišića.

Otapanje masnoće Tijekom tretmana kontrakcije mišića izazivaju ekstremnu kataboličku reakciju i lipolizu te stvaraju izvor energije za potrebnu mišićnu aktivnost i tjelesni metabolizam, što zauzvrat dovodi do dramatičnog oslobađanja masne kiseline koja se počinje akumulirati unutar adipocita (masnih stanica), što dovodi do njihove disfunkcije i uništenja.

Koristimo za:

 • Pojačavanje snage mišića i mišićne izdržljivosti
 • Učvršćivanje mlitavih mišića
 • Sagorijevanje masnih stanica
 • Intenzivno toniranje mišića kod liječenja slabosti i gubitka mišićne mase
 • Poboljšanje cirkulacije krvi i limfe
 • Nježnu stimulacija za zagrijavanje prije ili za opuštanje nakon treninga

Uz čak 8 različitih programa, tretman možemo prilagoditi specifičnim individualnim potrebama i ciljano djelovati na određenu problematiku. Trajanje tretmana može biti 30 ili 60 minuta.

ULTRAZVUČNA KAVITACIA

Kavitacija je tretman ciljanog razbijanja masnog tkiva. Tehnološki napredak omogućio je korištenje ultrazvuka za lokalizirano uklanjanje masnog tkiva metodom ultrazvučne kavitacije. Ultrazvučni valovi specifičnih frekvencija i amplituda omogućuju različit pristup pojedinim područjima tijela.

Područja s intenzivnijim nakupljanjem masnog tkiva tretiraju se valovima veće frekvencije, dok dijelovi tijela s manje masnog tkiva zahtijevaju manju frekvenciju kako bi se zaštitio mišić i mišićna ovojnica.

Kavitacija je jedini nekirurški i neinvazivan postupak koji ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim dijelovima tijela. Ova metoda koristi specifično djelovanje ultrazvuka i valove određene frekvencije koji omogućuju da ultrazvuk djeluje isključivo do određene dubine na kojoj ne dolazi do mišića, čime se onemogućuje uništavanje mišića.

Energija ultrazvuka djeluje isključivo na masne stanice: membrane masnih stanica se otvaraju te se masnoća izlijeva u međustanične prostore, a zatim se, posredstvom enzima lipaze, ta masnoća koristi za rad bazalnog metabolizma. Energija ultrazvučnog vala tijekom tretmana koncentrira se na točno određenu dubinu u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica, pri čemu površina kože, mišići, živci i tetive ostaju netaknuti.

Nakon pucanja membrana masnih stanica, masnoća u obliku triglicerida odlazi u međustanični prostor, gdje se pomoću enzimatske aktivnosti lipaze dijeli na glicerol i više masne kiseline. Glicerol odlazi u krv, a više masne kiseline u jetru, gdje se razgrađuju, baš kao i masnoća koju unosimo hranom. Tretmane kavitacije potrebno je provoditi jednom u sedam do deset dana. Broj tretmana je individualan te se određuje nakon provedene konzultacije, a učinci su brzo vidljivi.

RADIOFREKVENCIJA TIJELA

U estetskoj medicini, radiofrekvencija služi za ciljano i sigurno zagrijavanje određenih dijelova tijela i tkiva kako bi se postigao željeni estetski rezultat bez oštećenja okolnog tkiva.

Popularnost radiofrekvencije posljednjih godina iznimno je porasla, otkad se pokazala kao učinkovit način za poboljšanje izgleda kože i figure tijela. Svaka osoba koja se muči s opuštenom kožom, celulitom i pretjeranim masnim naslagama može se podvrgnuti ovom inovativnom tretmanu.

Radiofrekvencija je nekirurški tretman oblikovanja tijela i zatezanja kože, siguran za primjenu na kojem se god dijelu tijela želi postići čvrsta, blistavo glatka koža. Idealan je za tretiranje ruku, bedara, trbuha, leđa, bokova i stražnjice. Rezultati mogu biti vidljivi već nakon nekoliko tretmana, i to sve bez boli, nelagode i vremena potrebnog za oporavak.

Zatezanje kože, uklanjanje celulita i redukcija masnih stanica postižu se zahvaljujući termalnoj reakciji koju multipolarna radiofrekvencija stvara u tkivu, stimulirajući prirodno zacjeljivanje tijela kojim se stvara novi kolagen, kao i nova vlakna elastina. Novi kolagen steže kožu, što dovodi do čvršćeg izgleda i osjeta, dok vlakna elastina pridonose gipkosti i elastičnosti kože.

Radiofrekvencija uspješno se koristi kod sljedećih indikacija:

 • Pomlađivanje kože (rejuvenacija, obnavljanje kolagena)
 • Poboljšanje mišićnog tonusa, uklanjanje celulita
 • Uklanjanje masnih naslaga
 • Zatezanje kože lica i tijela
 • Uklanjanje podbradaka
 • Podizanje očnih kapaka
 • Uklanjanje crvenih strija i ožiljaka
 • Terapija za akne
 • Fizikalna terapija

MADEROTERAPIJA

Maderoterapija potiče cirkulaciju, uklanja celulit i oblikuje tijelo, ali važno je kako se izvodi! Izvodi se u svrhu poticanja cirkulacije, uklanjanja celulita, oblikovanja tijela i opuštanja mišića. Potrebno je otprilike 10 – 12 tretmana prije nego se uoče rezultati maderoterapije.

Maderoterapija se najčešće izvodi na trbuhu, nogama, stražnjici i rukama. Prednost je i mogućnost tretiranja tijela poput leđa, trbuha, unutarnje strane bedara ili jahaćih hlača. Uz pomoć vakuuma u čašici se stvara nizak tlak koji usisavanjem podiže kožu i rasteže tkivo te oslobađa masnoće iz stanica.

Osim što djeluje kao izuzetno učinkoviti tretman za mršavljenje, poboljšava i mikrocirkulaciju, detoksikaciju tijela i povećava dotok kisika i hranjivih tvari u tijelo.

VACUSLIM

Vacuslim 48 je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i uklanjanje celulita. Proces oblikovanja tijela je izrazito pospješen, a koži poput narančine kore možete reći zbogom.

Za tretman s Vacuslim 48 trebate malo vremena, a rezultati su fantastični. Vacuslim 48 je najnoviji tretman na tržištu čiji rezultati ruše sve tabue o brzom mršavljenju. Inovativni program Vacuslim 48 je ključ za uspješno mršavljenje, oblikovanje tijela, učvršćivanje kože i odstranjivanje celulita.

Osigurava klijentu rezultate odmah nakon prvog tretmana, što dokazujemo mjerenjem i vaganjem nakon svakog tretmana.

Zašto djeluje? Kombinacija preparata sa aktivnim sastojcima i Vacuslim vakuumska vreća omogućuju KARBOKSI EFEKT (povećan pritok kisika u stanice i pojačavanje cirkulacije) što stvara dublji i brži prodor aktivnih supstanci, te razgradnju masnoće i odvodnju limfe.

Vacuslim 48 je originalna metoda za razbijanje masnih naslaga celulita sa produženim djelovanjem. Ovaj anticelulit tretman dovodi i do preoblikovanja tijela. To nastaje zbog uklanjanja masnih naslaga celulita, detoksikacije organizma i zatezanja kože.

PREDNOSTI VACUSLIM 48 TRETMANA:

 • Rezultat vidljiv nakon PRVOG tretmana
 • Gubitak od 8 do 19 cm nakon prvog tretmana
 • Ubrzano sagorijevanje masnih naslaga celulita
 • Dugoročna prevencija ponovnog pojavljivanja celulita
 • Vidljivo smanjenje celulita
 • Stimulacija limfnog sistema i eliminacija viška vode i toksina
 • Poboljšanje tonusa kože (zatezanje i učvršćivanje)
 • Produženi tretman do 48 sati
 • Vakum efekat – omogućava dublje ubacivanje aktivnih sastojaka
 • Nema iritacije kože (nova termolat tehnologija)