Pravila privatnosti & uvjeti korištenja

U Slim Studiu, dostupnom na www.slimstudio.hr, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o Pravilima privatnosti sadrži vrste informacija koje Slim Studio prikuplja i bilježi te kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našoj Politici privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.

Log datoteke
Slim Studio slijedi standardni postupak korištenja log datoteka. Ove datoteke bilježe posjetitelje kada posjećuju web stranice. Sve hosting tvrtke to rade i dio analitike hosting usluga. Podaci prikupljeni datotekama dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), oznaku datuma i vremena, stranice za upućivanje/izlaz i eventualni broj klikova. Oni nisu povezani s bilo kakvim podacima koji mogu osobno identificirati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka. Naša Pravila privatnosti izrađena su uz pomoć Generatora Pravila privatnosti.

Kolačići i web svjetionici
Kao i svaka druga web stranica, Slim Studio koristi “kolačiće”. Ovi se kolačići koriste za pohranjivanje informacija uključujući postavke posjetitelja i stranice na web stranici kojima je posjetitelj pristupio ili ih je posjetio. Podaci se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagodbom sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i/ili drugih informacija.

Za općenitije informacije o kolačićima pročitajte članak “Kolačići” iz Generatora pravila o privatnosti.

Pravila privatnosti
Možete pogledati ovaj popis kako biste pronašli Politiku privatnosti za svakog od oglašivačkih partnera tvrtke Slim Studio.

Oglasni poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili Web Beacons koji se koriste u njihovim oglasima i poveznicama koje se pojavljuju na Slim Studiu, a koje se šalju izravno u preglednik korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na web stranicama koje posjećujete.

Imajte na umu da Slim Studio nema pristup niti kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana.

Pravila privatnosti trećih strana
Pravila o privatnosti tvrtke Slim Studio ne odnose se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da za detaljnije informacije pogledate odnosnu Politiku privatnosti ovih poslužitelja oglasa trećih strana. Može uključivati njihovu praksu i upute o tome kako isključiti određene opcije.

Možete odabrati da onemogućite kolačiće putem individualnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web stranicama preglednika. Što su kolačići?

Informacije za djecu
Još jedan dio našeg prioriteta je zaštita djece tijekom korištenja interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju i/ili nadziru i usmjeravaju svoje online aktivnosti.

Slim Studio ne prikuplja svjesno nikakve osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo ovu vrstu informacija na našoj web stranici, preporučujemo vam da nas odmah kontaktirate, a mi ćemo se potruditi da ih odmah uklonimo takve informacije iz naše evidencije.

Samo online pravila o privatnosti
Ova Pravila o privatnosti odnose se samo na naše online aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice s obzirom na informacije koje su podijelili i/ili prikupili u Slim Studio. Ovo pravilo nije primjenjivo na informacije prikupljene izvan mreže ili putem kanala koji nisu ova web stranica.

Pristanak
Korištenjem naše web stranice, ovime pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se s njezinim Uvjetima i odredbama.